Välfyllda dagar!


Är nästan ingen snö kvar nu, inte varit i ersnäs på ett tag. Nu var ängarna nertinade, dessutom har ett helt nytt hus stoppats upp. I närheten av vårat. Det passar inte riktigt in, det är jättefint. Men det är väl det som är grejen här ska allt vara gammalt och unikt. Jag saknar huset som stod där innan. Det hörde dit. Men det förändras hela tiden saker i ens omgivning. Bara att leva med det.
Nu har mormor kommit hem från sjukhuset, skönt det. 3 veckor var hon där. Men så fort den ena har frisknat till. Så ska då nästa bli sjuk. Jag gillar inte alla dessa sjukdomar.

Har varit ute och gått med Boss både igår och idag och sedan kört situps och armhävningar på det. Verkligen på tiden, vet inte var mina armmuskler som jag en gång hade, har försvunnit? Ska försöka hålla igång det här med promenerandet. Är ju fruktansvärt skönt. Nu när solen skiner blir man extra glad. Vill som inte sitta inomhus.

Var igår på storheden en sväng med mor och shoppade två marilyn monroe tavlor och ett par gardiner. Me like. Kollade sedan på hästar på hästnet, större delen av kvällen. Jag är så sugen- Kanske till hösten. Jag saknar det så mycket!

Är Valborg idag, men för mig blir det inte någon fest. Som dom allra flesta verkar ha inplanerat. Nej jag ska inte vara bakis imorgon. Tänkte spara mig med det till 31 maj. Kommer nog få nog av festande då. Jag ska jobba ikväll, har tre nätter framför mig. Men innan dess ska jag besöka Håkan och hämta min fina ram. Dessutom förbi bror och lämna min dator.


Det här är Emma, hon tycker jag om. :)


Jobb som vanligt..


Idag är en dålig dag, det bestämde jag när jag vaknade. Dock har den inte varit så hemsk som jag först hade trott.

Men iallafall, planen idag var Ikea med Håkke.. den sprack då dom ringer från jobbet och säger att jag jobbar idag. Surt som fan, hade jag helt missat, blev bara arg på alla utom mig själv. Egentligen hade jag väl bara mig själv att skylla.. klantskalle. Nåja fick åka flygtaxi med Johan in, då jag lämnade bort bilen igår.
Allting löser sig ju.. men det blev inget Ikea.

Som Jag sa till mor under lunchen. Jag som hade tänkt att slösa pengar idag och inte tjäna.

Men nu får jag iallfall den ramen jag ville ha!

Iallfall något positivt :)

Ny dag, utan dagsljus..


Sitter på jobbet nu, eller suttit sedan 0730 imorse.  Har varit ut en sväng i det fina vädret. Nackdelen med ett sådant här jobb är ju det att man bara sitter inne hela dagarna, får inte mycket till soljus.
Ska ta en långpromenad ikväll när jag slutar iallfall, även fast att det knappast så är så mycket sol som visar sig då.

Annars så är jag grymt sugen på att rida, är jättelänge sedan jag red sist. När jag gick på gymnasiet så red jag i stort sett varje dag.
Så om det är någon som är i behov en  ryttare, så ställer jag upp gladeligen :)


solen är här.


Kanske skulle ta och blogga lite, då jag "satsat" så hårt på bloggen de senaste dagarna. Är ju riktigt roligt att pyssla med utseendet på den, ett tidsfördriv om inte annat. Sara min goa kollega satt och gjorde mig införstådd i allt detta igår under vårat arbetspass. Så känner mig hyfsat med nu. Dock har jag lite skönhetsfel här och var, men det tar jag någon dag då jag har tid och ork till övers. Har nu 6 dagars arbete framför mig, så kan gissa att skönhetsfelen får vänta ett slag.

Har precis ätit pannkaka. Nu börjar snart ett dubbelavsnitt av desperate housewifes, det laddar jag för.

Dagen har jag annars spenderat i svartskatan med min kära mor. Har bränt kalorier och byggt muskler i form av en lite mer annlorlunda träningsform, nämlingen vedkapning. Dessutom en skön skogspromenad med hundarna.


Tidig morgon..


Snacka om att vända på dygnet hit och dit... steg upp 0350 i morse, (Inatt?) pallrade mig till jobbet och här sitter jag nu. Trött som tusan är jag. I vanliga fall brukar man vakna till liv när man kommer hit, men nu när det är påsklov så är det så fruktansvärt lungt...

kort uppdate.. orkar inte mer.

hejråå.

I brist på annat



Jobbar halvnatt, innebar att jag slutar -04. Trött som tusan har jag varit sedan jag började. orsak? skulle tippa på gårdagens bravader. Var på 40-års fest för kära farbrorn och sen på efterfest med marie på örnäset.
Var en riktigt trevlig kväll om man bortser från vissa bitar.
Har haft världens slödag idag, förutom en  promenad på förmiddagen.

Nu har jag jobbat halva passet, jag vill hem och sova.

Imorrn blir det nog att åka till mamma occh pappa och käka middag. Och hälsa på sunny tror jag minsann jag ska göra också. :)

Nu arbeta vidare..

RSS 2.0