På pite taxi


Skulle ha lite snabbguid i flygtaxi, men nu kände jag att det var mat-time. Så sprang och handlade lite.

Idag har jag varit till frissan och färgat håret, blev riktigt nöjd. Nu fick jag i stort sett den färgen jag har velat ha ett bra tag. Men som andra frisörer inte har fixat. Dessutom har jag varit på arbetsförmedlingen, på basinfo. Huja det var långdraget, men nu är det gjort. Kul för er som har det kvar ;) Sen käkade jag och Paulina lunch, kul att träffa henne.

Igår var jag Jackie och annie på bio, såg sex and the city -filmen, var över förväntningarna.

Nu plingade maten..

Jag som har hur mkt som helst att uttrycka mig över.. nåja , jag är hungrig, som vanligt! :D

Hejråå!

Fältävlanskurs!!


Nyss pratat med Sofia, någonting i samtalet gjorde mig glad, och det tåls att fundera över.
  Jag är då en sann telefontalare, mina dagar består till stor del av mobilpratande. Inget vidare, men socialt. Bor man mitt ute i vischan, och folk jobbar när man själv är ledig. Så är telefonen ett bra alternativ.
Väntar nu på att Emma ska ringa, hon ska berätta something exciting! ;)

Annars så blir det en helg i Blåsmark 4-6 Juli, Sunny ska med. Vi ska vara med i en fälttävlans kurs för en c-tränare, och om jag hinner så ska jag även ta grönt kort i fälttävlan. Beror på hur mkt jag jobbar på taxi den helgen, och hur tiderna kommer att passa ihop. Men en sak är säkert vi kommer att vara trötta och glada efter den helgen!

Nu ringde emma så ska tala med hon.

skriver kanske mer sen..

Dagen då mera skulle utföras..


Idag övertalade jag min mor att hänga med mig på stan, hon är verkligen ingen stadsmänniska. Men jag tycker det är trevligt med mor-dotter dagar. Iallafall i lagom mängd.
Vi kikade in på Boströms ur och Guld, fick ett presentkort där av släktingar i studentpresent. Så planerade att hitta en fin klocka där, men fanns inget i min smak, då jag ville ha en vit. Så traskade in på ur och penn lite senare och hittade den perfekta. :)
Hittade även en kanonfin jacka på Jc, men köpte den inte, då jag har ca 7-8(?) jackor som jag använder. Men är grymt sugen på den, så kan hända att jag råkar inhndla den en annan dag.

Annars har det lagats hästhage idag, Valle det lilla buset har varit på rymmen två gånger på kortare tid. Han är 27 år och som en unghäst i sinnet. Snobben skulle aldrig paja hagar, men han följer glatt med då det blir fria ytor. Tokpojkar där. :)

Sen har även Sunny hunnits med att ridas, hon var fin.

Visste inte vad jag ville ha av mor&far i studentpresent, men har nu kommit på att jag ville ha en Ipod, så har beställt en från OnOff för ett tag sedan.  Really najs!

Nu är jag huungrig!

Tjingeling :)

Seg dag


Har varit grymt seg idag, men iallafall fått lite småsaker gjorda. Ringt om ett jobb, eller som vikarie. Lät väl inte så positivt som jag trodde, men känns ju iallafall bra att jag har försökt. Bättre de än att bara sitta och vänta, då får man inget jobb, tyvärr.

Sen har jag ridit Sunny, as usually. Hon var fin, lite spänd, kanske regnet som spökade.



Pratat i telefonen halva dagen också.

Väldigt slapp, men ändå skön dag.

Under morgondagen blir det förhoppningsvis lite roligare saker utförda

Till helgen är Boden Alive, och planerna just nu, är party hela helgen. Dock bara Boden en dag. Jag behöver lite partystämning! ;D

Regnet smattrar mot rutan och igår åskade det. Ändå mysigt när det regnar, fast jag kan ju inte påstå att min hy blir brun av regnet. Men man kan ju inte få allt.

Tjingeling

Ny dag

Nu var det länge sedan jag skrev, har varit så fullt upp. Bland annat med alldeles för mkt tråkigheter.

Danmark blev en kort visit, då det visade sig vara ett floppjobb. Men det har varit helt okej att vara hemma, jag har ju trots allt mina skift på taxi i sommar. Dessutom tror jag mig kan ha fixat ett till extrajobb. Ska ringa dem imorrn.

Lite långsamt på dagarna än så länge,men jag fördriver tiden med att rida Sunny och stressa ner.

Lungt och skönt.

Men skulle verkligen behöva en lägenhet nu, det börjar tära lite på mig att ha dig omkring mig så mkt. 

Men då måste jag ju ha en fast inkomst, men de har jag inte, så det är bara lida vidare.

tack och hej..

RSS 2.0