darkhead


Jag funderar på om det är något jag behöver skämmas över, jag har väldigt lätt att tycka saker är pinsamma. Även om jag verkligen inte, vill tycka så, så är det något jag har fått med min personlighet.
Den här gången ska jag nog inte skämmas, men ändå har jag den där klumpen i magen, och känslan att alla tycker att jag har gjort fel.

Inte för att jag ska bry mig om vad alla andra tycker, men det är också något som ligger där och gror.

Nä inte är det lätt.

Inte många mer än jag som förstår dessa tankar, skulle jag tro.

Nåja.. nu är jag mörkhårig igen, inte riktigt planerat, men med ett misstag av frissan så blev det så :P Blev faktist riktigt fint, trodde jag inte :)

Idag:
 *Kommer hovslagarn, så får hästarna fina fossingar.
* Tömkörning av Sunny
*Fixa lite rester
*Träna lite invändig/utvändig kontroll på bil.

Blir 2 av de där sakerna gjorda är jag nöjd. Fortfarande riktigt förkyld. Så har inte riktigt orken..
Skulle behöva lite positiv energi.. känner mig helt down.. :P

Några skratt kanske och lite choklad skulle nog pigga upp :)

/ Karolajna
*

Sjuk = :(

Man ska inte rida då man är sjuk då blir man ännu sjukare.. lärt mig något nytt??

Nu lär jag ju inte kunna rida på hela helge, och det som är sååå vackert väder ute. Skulle haft styrketräning i plumsesnön ju. Nåja är huvudet dumt får kroppen lida!!

image13

Ska iallafall till frissan idag, färga håret :) Synd att jag inte har någon röst, får köra med kroppsspråk ;P

Nä  nu ska jag försöka ta mig ut och mocka.

/Karolajna

I just love it


hoja vilken träningsvärk jag har.. värker som fan i låren. Är bara glad att jag inte känner något i ljumskarna för det är ändå det värsta! Vad detta beror på är att vi hade idrott igår,(Vilket vi har ca 1 ggn/månad.)och ett tungt fyspass. För den för tillfället otränade kan detta betyda en olidlig smärta. Nädå är egentligen skönt med träningsvärk för då vet man att det har gett något, och då känner jag mig fruktansvärt lycklig. :P
 
Men bara för att jag tycker det är halvtrevligt med smärta, så är det inte det jag älskar. Nä det är hästar ,ridning och framförallt hoppning. Jag får låta hur mycket jag vill som en hästnörd, men det är det bästa jag vet. Ett intresse jag haft en enda sen jag var liten, dock mer intresse vissa år. Är något som jag mest troligt kommer att hålla på med hela livet. Just nu går jag hästhållnings utbildningen, vi har nu 3 träningspass/vecka. Jobbar var tredje helg i stallet på skolan. Utbildar vidare mina grannars 6-åriga morgansto, som är ett riktigt hoppämne. Dessutom lullar jag på med mina 3 egna pensionärer :D

När tiden är inne, ska jag köpa mig en hoppehäst, som jag velat ha så länge, men som det är nu, så räcker tyvärr inte tiden till, och inte pengarna heller för den delen. :P

Men får se om det kanske blir någon liten tävling med Sunny till sommaren iallafall, vore riktigt kul! =)

Nu sluttjatat om mina älskadee hästar ;D

Fest i helgen, jobbar inte!! :D

Trevlig helg kära läsare.

Livsfunderingar

Jaha så var första dagen på sista terminen på gymnasiet avklarad. Var tung, har varit röd som en missbrukare i ögona hela dagen, av trötthet.
Kändes som att det var nyss jag valde gymnasium, satt och velade inne hos studievägledaren. Men tillslut blev det Grans, om det var rätt val vet jag inte riktigt än. Har haft 2 1/2 bra år här, med allt vad det innebär. En väldigt annorlunda skola, som jag har lärt mig mycket om inte bara mig själv utan även om hästar, som väl var meningen den dagen jag valde just ett hästinriktat gymnasium. Lärt känna både underbara människor, men även mindre underbara..
Hade jag valt t ex ledarskap som jag funderade på, eller Media. hade nog livet sett väldigt annorlunda ut. Jag tror knappast att hästintresset funnits kvar. Eftersom att jag redan när jag valde gymnasium hade en tvekan om jag överhuvudtaget ville fortsätta med de.
Jag hade knappast  extra jobbat på de två jobben jag har idag, eftersom både ligger i piteåkommun.
Men jag hade och andra sidan mest troligt inte tappat kontakten med så många vänner ifrån hemstaden.
Men det är omöjligt att veta hur mitt liv hade sett ut vid ett annat skolval, jag kanske inte ens hade levat. Man vet ju aldrig.. Kanske hade jag blivit överkörd på ett övergångsställe eller liknande. :P

Nä om jag summerar det här jag tror nog ändå att det valet jag gjorde där en gång i 9:an var ganska bra, jag trivs rätt bra med mitt liv. Även fast att jag är less att jobba så mycket helger. ( Fast det är ju valfritt såklart:P)  Studenten till sommarn, ska bli så fruktansvärt skönt... och de vänner jag behåller ifrån den här tiden. Kommer att vara de äkta, men det vet jag redan nu vilka det kommer att bli. :)

Jo  påtal om abete så tycker jag nog lägst inne där någonstans att det är ganska bra, för planerna just nu är att sticka utomlands till hösten jobba där ett tag. För att sedan komma hem(förhoppningsvis) och kasnke plugga till polis.. men vem vet. När det är Karolina Lidström som talar så svänger det rätt fort.  Jag behöver äventyr som stillar min hjärna som arbetar på högvarv med allt vad den vill göra.. :)

En liten livssummering, eller vad man ska kalla det. Känns som att jag hade kunnat skriva lika mkt till idag. hehe, men det ska ni få slippa för denna gången!

/Karolajna

2008


Nytt år. Firade natten på arbetet, vilket  var helt okej.

Hoppas året blir bättre from den 2:a, den här dagen är då ingen jag behöver minnas.

Tack och godnatt, tvåtusenåtta börjar andra januari..

//Karolajna

RSS 2.0