jobbjobbjobb..

Sitter nu på jobbet, ringer ändå en del ikväll. Roligare när det ringer för då går tiden snabbare. Tycker om det här jobbet då det är löningshelg, för då är det flesta gode trevliga.

Dagen har annars bestått av ännu en stadsfärd, fast denn gången med mor och far. Inhandlade ännu en ny jacka(!) En jättefin brun/vit skidjacka, jag som åker så mycket skidor ^^ njeaa..

Jackie har hunnit med att besöka mig också, vi har varit på en ridtur med bruden. Hon var som en prinsessa, kanonfin. :)

Nä nu ska jag fortsätta mitt vuxenliv, och arbeta flitigt!

Ha en trevlig kväll alla fyllebullar! :)

Måste ju bara uppdatera och berätta att min mobil gick sönder i förrgår, så lämnade in den igår. Nu måste jag ha pappas svarta klump i 2 1/2-4 veckor. Inte gammal den telefonen är, köpte den i juli kanske. Rekomenderar  inte s500i. I brist på annat var jag tvungen att berätta detta, har som sagt ringt en del ikväll eller i omgångar iallafall.

Nu får dock gärna ta slut, bara drygt  1 och en halv timme kvar nu. Bra att fördriva tiden med att skriva lite blogg.. Jag har ju blivit värsta bloggaren på sistone :)

Nä nu.. Tjingeling!!

shopaholic

Stan halva dagen tillsammans med Emma.

Shoppat skor,( vilket blev en aning beslutsångest inblandat.)bikinitrosor, och en hemskt fin tunika! Fick även ett par söta fingervantar av emma. Kände att jag behövde shoppa. Jobba och sprara är inte riktigt min grej. Måste handla för några hundra varje månad iallafall. Tänk det behövde jag inte innan jag började jobba:P

Nå väl, till helgen är det jobba som gäller. Känns väl inte alltför frestande, då jag hellre hade varit ute själv och partajat. :P Men det ska nog gå bra.. den här fina sportlovsveckan har då gått alldeles för fort.

Mycket som händer nu framöver, det är hästskötarex., grönt kort skrivning, projektredovisning, uppkörning, fix inför bal och student. Så det är ju en del.

Nä nu, maat. :)




Guud vad Kladdis är gott!

Öjebyn idag, för att träna inför hästskötar examen. Jag och Jackie var där ca 10, knoppade, bandagerade och longerade Auda och Kalif. Dom var hemskt snygga, dock var Auda en aning bångstyrig. :)

Var sen i stan ett tag, kollade bland annat in på en manikyrsalong! oj vad jag längtar till balen, då ska mina naglar bli jättesnygga:) Just nu är det ingen idé. Köpte dock ett silver nagellack =)

När mamma slutade klockan 14, körde jag hem. Ända från Piteå, är som roligt att jag har varit livrädd i allt vad bilar heter förut, och nu går det kanon, och jag kan tillochmed medge att jag tycker det är roligt :)
Gick riktigt bra dessutom. =)

Är bara att nöta körningen hemma nu, så är det ju inte alltför länge kvar tills jag har kortet i handen!

Bakade en kladdis( Detta är dock en lånad kaka.) när jag kom hem, och gjorde en smaskig pastasallad. Kände mig helt huslig.=)image21

Nu ska jag snart gå ut till mina bushästar och fixa iordning åt dom!



Fyllekaja


Vaknade i morse sådär lagomt bakis, tittar ut, och ser en massa snö. Både på marken och i luften.. deppdepp. Inge mera snö nu tack!

Haft en tredagaristräck helg.
 Klassfest i torsdags, med i inslag av en och annan icke från klassen :) Trevligt var det, första klassfesten trean häst haft under sina tre år på gymnasiet! heja.



Fredag blev det fest med skeåbor, där kom det fram att jag visst har en tvillingsyster som heter hanna hedström. Mystiskt. Men vem vet? Sen hamna vi Pentryt.

Lördag var det tjejkväll, elva brudar var vi, med vin,ost & kex, sandwischar(?), och massa trevligt! Sedan utgång.image18



Laddar upp några bilder från helgen senare. :)

Har haft en trevlig vecka såhär innan sportlov.

Men just nu känner jag bara ångest, och det är inte över spriten. Utan för framtiden, men det är som mor min säger det är ju bra om man ite börjar ha ångest redan i februari, ångest kommer du hinna få nog av ändå.

Men jag får skylla mig själv, har tagit på mig på tok för mycket.

Jag vill bara krypa ner under täcket och stanna där ändå tills någon löst alla mina problem och ansvarstaganden.
Synd att det inte fungerar så..

Mest av allt just nu : Jag längtar efter mitt körkort!!


RSS 2.0