Träningsvärk!


Torsdag: Jo jag säger då det, det känns att jag inte ridit lektion för Lea på över en månad. Det känns verkligen att jag har magmuskler dessutom! Men det var riktigt kul, hade först ett dressyrpass på Bamse,( Han är stark!)gick riktigt bra. Sen hoppade vi bana på eftermiddagen, red då sömniga quincy. Gick inte fullt lika bra, båda två var energilösa sen förmiddagens pass. :) Nåväl det är skönt att vara tillbaka. Hade även min "egna" lektion igår på ledarskap, fick Vg, inte helt fy skam! :P

Fredag, har jag ont i kroppen, tog en liten ledig dag idag. Tyckte att jag förtjänade det.

Nu ska jag och Boss ta en skogspromenad, få sträcka ut på lite stela muskler, det brukar funka!

Grötigt.

Tjingeling!

Löööördag

Jag fick visst lite ork tillslut, pallrade mig ut.. Sen blev det en ridtur i det vackra vårvädret. Sunny var jätteduktig. Men orkade inte riktigt hela tiden, inte så konstigt. Den hästen skulle behöva minst lika mycket motion, 2 ggr /dag  om hon ska hålla sig lugn, hon är högenergisk :P Men ska se om jag får lite mer tid över så jag får träna gumman. Hon hade kunnat bli hur bra som helst den ponnyn.

image19
image20

Imorrn skulle visst far lära mig att byta däck, kan vara bra att kunna :)

Nä nu teven, se ya sooon!

/ Puss K

Delvis fredag..


Last day på praktiken, vi bjöd på fika. Bakade tigerkaka under gårdagskvällen och kände mig riktigt snäll.
Våran handledare tyckte dessutom om den, och smällde i sig nästan halva. Men inte gör det något, bara vi får bra betyg så, haha nä skämt och sido. Varit trevligt med lite omväxling. Men känner inte att jag har fått någon vidare energi av detta. Varit borta ca 1 månad från skolan, och hade som planer på att hinna göra klart lite rester. Men vad har det blivit av det? Nu kom jag förseten på ännu ett skolarbete jag inte har gjort. Kanske om jag skulle ta och börja med det.

Idag är en sådan där dag, då jag har nada ork. Eller jag har fullt med energi i kroppen, och känner att jag säkert skulle må superbra av att fara ut och springa eller rida. Me det är något som säger stopp. Jag älskar dom där dagarna då jag vill göra hur mycket som helst och faktist gör en massa. Dom här dagarna som jag har just nu skulle jag helst klippa bort. Men sätter jag bara fart med något vettigt, så brukar det rulla på. Men man kanske inte alltid måste vara så vettig?

Just nu har jag dessutom en massa ångest, ångest för framtiden. Vet inte om det blir Norge eller ej, vet inte när jag får veta, och ovissheten gör mig frusterad. Vad ska jag göra annars? Och sen? till hösten? Jag har en massa saker jag väldigt gärna skulle vilja göra. Men mycket beror på vad det blir av den här sommaren.

Var tvungen att skriva av mig lite, så här på lördagen, då det är fint väder och solen lyser..

weird?

//K

Tänk om man hade mera tid?


 Jag sitter just nu på jobbet och känns som att det är ända gången jag har tid att blogga. Har så fullt upp nu i dagarna, så det finns knappt tid för sömn.
Idag kom jag hem ca 16 från praktiken.  Åt lite mat, tog en lur och sen fyra timmar senare var det dags att styra bilen mot Piteå. Slutar 03 från jobbet,, men får väl sova ut imorn förhoppningsvis. För att sen jobba halvnatt lördag också..
Nåja det här är mina sista skift på länge, och pengar vet man aldrig när man tjänar igen.( jo v. 20 iofs. :))

wihoo, fick veta hur mkt jag ska få igen på skatten.. 2600 är aldrig fel. :)

Nänu vill jag ha besked från Norge!! Jobba där i sommar skulle inte vara helt fel. Det preliminära är att bo hos mina släktingar under min lediga tid, och jobba + bo på en färja. =) Får jag inte det jobbet, så vet jag inte vad som händer. Jag tar ju studenten, vilket känns helt sjukt . Gick ju just 9:an på bergs(!) Nåja dags att ta tag i livet i guess, men jag är då på god väg. Körkortet satt fint! :) Var på tal om det och fotade mig till körkortet igår, har just nu bara en lapp, en väldigt betydelsefull sådan. :) Men blir bättre med ett kort, inte lika lätt att tappa bort ^^ :)

Jag tar då vara på tiden jag har just nu, men ringer inte så mkt ikväll och då blir det gode långsamt. Nånå tog ändå att tag att skriva detta.

Lifes short, take care!

/ Karolina

KÖRKORT =)



Gårdagens fokusering berodde på att jag hade uppkörning idag. Och den gick superb!

Karolina har tagit körkort! :D

jihaaa!:D

Fokusering


Trött som tusingen är jag! Men det har ju sina stjäl..

skulle behöva mig en power nap.. tror jag ska infinna mig i en snart.

Haft körlektion på morgonen, sen cyklat hem från e4an, dagens motion.

Glass till lunch, undras om jag skulle hitta något mer nyttigt att förtära.

Vettigt ens? Nej, men det har ju sina stjäl.

/K

image18



RSS 2.0