Helgen

Sista dagen på lovet, det har gått fort. Men det har varit hemskt mycket välbehövligt! Var länge sedan jag var så trött. Tror jag har sovit den största delen av veckan. Men jag har trots sovandet hunnit med en del annat också.

Helgen har varit riktigt mysig. I fredags var det lite party, startade hos emma/ante, var väldigt lungt. Satt och drack cider kollade på idol åt chips,( Piggelin,Gorbys,godis,macka..;) och hade det allmänt trevligt. Sedan drog vi ut på Grace, men var så lång kö, så vi köade väl den mesta av tiden. Träffade en hel hög med roliga människor där inne, mycket folk, som det var delvis år sedan man träffade! Drack en och annan tequila, och några varv på dansgolvet blev det också. :)
"Efterfest" på max, med onda fötter, sen någon liten sväng genom stan.
Sedan hemma vid 0430.
Helt okej kväll :)

Lördag vaknade jag runt 14, gav hästarna lunch. Sedan lunch/middag till mig själv. Väldigt seg kände jag mig, och funderade på vad det skulle bli av mig resten av dagen. Men det slutade att jag följde med till Piteå med Mor och Far på Konsér, också fick jag träffa syrran dessutom. Skön kväll även den. Hemma vid 2100, kollade teve och slumrade sedan in i ännu en djup sömn.

Söndag idag får se vad det blir av mig den här dagen. Men funderade på om jag skulle ta och städa garderoben från sommarkläder. Sen har jag ett och annat skolarbete att plugga in också. + Körkortsteori. Sedan blir det en spring eller gång sväng med Bossen också. =) Nå jag hade rätt fullt upp även denna dagen!

" -Det bästa jag gjort på länge " Så sant så.

Me and my sunshine


RSS 2.0