gonatt


Tredje natten snart avklarad, satan vad det tär på kroppen att ändra sovrutiner hit och dit. Försökte övertala Max att han skulle ta helnatten. men han var så allergisk så han behövde vila. Nåja kommer rulla in bra med pengar iallfall.

Som sagt allt jag tar i nuförtiden går sönder, måste föra otur med mig. Igår hade jag nämligen översvämmning i lägenheten det började ösa vatten under diskbänken. Men det löste sig tillslut!

Nej min hjärna orkar inte skriva mer.. var nog mest bara för att hålla mig vaken!

Om det är någon som mot förmodan är vaken, så är det bara att slå en pling till karolina, då blir hon hemsk glad!

Hugs!

Godkväll!


Sitter på jobbet, påbörjade min första natt av tre klockan 22. Inte jättekul att sitta här hela helgen, men bra med pengar blir det. Så det är alltid tacksamt.
Dock så är jag grymt trött just ikväll, har hällt i mig massvis med kaffe, men jag tycker det dålig verkan. Men brukar bli bättre runt 03, då brukar kroppen förstå att den inte ska få sova och ställer om sig att det morgon. Så bara att hålla ut tre timmar till.

Nu ska jag skriva något lustigt så här mitt i sommaren, då värmen äntligen har kommit!
Jag längtar till hösten!  Frågan är om det är första gången jag sagt det?
Men jag ser verkligen framemot vad den har att komma med.

Men en sak i taget. Förhoppningvis ska det vara en underbar sommar i Luleå först!


Galen dag!!


Kom just hem från stranden, har legat och solat för att förhoppningsviss få brännan att hålla sig ett tag.
Men det var inte det lättaste att ta sig dit, skulle cykla. Men ungefär halvvägs så ville inte min cykel mer. Utan däcket vred sig på något konstigt vänster. Så nu måste jag se till att få den lagad. suuuck! Känns som allting jag tar i just nu, går sönder.
Men inte nog med cykeln;
Pappa snäll som han är kom för att skjutsa hem mig. Men vad händer inte då, jo ett j**la stolpskott backar in i taxin. Han skulle "byta fil", tänk att det finns dom som inte skulle köra bil alls.
Samtidigt så har det brunnit ned tre företag på midgårdsvägen + att det har varit en krock efter smedjegatan.
Tänkte pallra mig till Ersnäs för att hämta ett par fotbollsskor- men tror jag avvaktar lite tills det har lugnat ned sig i staden.

Annars hade jag och Sofia en mkt trevlig kväll igår, åt en jättegod sallad kollade på bilder från Kretaresan och sedan blev det utgång på Kafelino, något som vi haade kunnat skippa. För det var inte alls speciellt kul där.

Dagens/gårdagens tack går till greken på Kreta som kom fram med ett örhänge(ett likadant som jag haade) till mig i tro om att jag hade tappat ett. Då hade jag inte det. Men igår hamnade ett  av dom av någon konstigt anledning mellan två glasfönster och kommer nog att bo därföralltid. Inga namn nämnda!
Tur att jag har ett extra!




du gjorde bara min sommar bättre.


Och nu är jag glad att det blev som det blev.

Jobbar idag, och det känns riktigt bra. Än så länge..
Morgonen gick finfint.
Åt en brakfrukost när jag vaknade 0340, hungrig som stryk var jag.
Så är väl därförjag är taggad att jobba.

tack för att ni finns, ni som förgyller mina dagar.




I'll be back soon..




Mitt liv under en helg.



Händelserika dagar vill jag lova.
 Fredag var det midsommarafton, den spenderades som sagt på jobbet. Det gick mot förväntan riktigt bra med trevliga kollegor som sällskap. Hemfärden från jobbet var en smula segare.
Jag var så glad och lycklig att bilen startade när jag skulle dra mig därifrån. (Den har haft en förmåga att inte vilja starta) Men när jag stanna till på statoil för att tanka och inhandla chips för en lugn hemmakväll. Vägrar den att starta. ( Bilfan!) Då kommer det ut en kille för att hjälpa mig. Snällt tycker jag och pustar ut. Men killen visste uppenbarligen inte vad han sysslade med, då han bara körde slut på batteriet genom att försöka starta den om och om igen.. suck.
Det slutade med att jag ringde mina kära föräldrar. Men när dom var halvvägs inne i stan får jag ju igång bilfan. typiskt.
Nåja nu ska min gamla bil på ompyssling.

Midsommardagen spenderades i Ersnäs. Bakade tårta. (Inför dagens besök av farföräldrar + Berra.)
Var även ut på jogg/gång runda med mor och hundar. Stannade sedan till hos Sunny och Rosario för att Krama och Pussa på dom. Sunny ska säljas och åker till sin uppfödare till veckan. Börjar bli riktigt jobbigt att ta farväl av alla hästar. Har funnits 9 hästar på de tre närmsta gårdarna. Snart finns det bara 3 kvar.
Eftermiddagen spenderades i Skellefteå ( Underbar dialekt!) på midsommartravet. Tog med mig Sofia dit.  Spelade för första gången på trav. Vann alla utom en gång! haha var riktigt kul! Roligt var också att en "Nesshäst" som jag skött om under en praktik i 1:an vann.

Idag har det tydligen varit en helt vanlig söndag. Med flaggan i topp iallfall.
Vaknade 11, steg upp och gjorde klart tårtan. Blev en riktigt mumsig jordgubbs/citron tårta.
Hade besök av släkt som vi senare skjutsade hem.
Sedan for jag + mor och inhandlade min 20-års present. Vilket blev en Titan-resväska, Toppen!! Den kommer jag förhoppningsvis ha stor nytta av till From hösten 2009. Hann även förbi en sväng på Storheden.

Sedan blev det att ta en del kort på Sunny och Rosario. Dom ville dock inte in i datorn. hade brors komplicerade kamera, men hoppas han får in dom.
Har hunnit få in Snobbens sadel på annons också, så hoppas få sålt den snart.
Avslutade dagen med en jogg-gång runda med doggsen.

Kom nu hem för en stund sedan, käkar djungelvrål och Lyssnar på Håkan H. Måste nog snart besöka kudden, börjar jobba 05 imorrn.

Hoppas alla har haft en kanonhelg!


Bild från förra sommaren.
Underbara häst.

At work.


Bloggade här för någon dag sedan, allt försvann. Gör det de nu också så slutar jag helt med det här. Blir ju arg..

Midsommarafton idag, den spenderas på jobbet. Är lika med mindre socialt, men bra med cash. fast jag och sara är ganska sociala med varandra. Sluatr 22 ikväll har inte bestämt hur kvällen ska sluta. Om det blir som full och glad med Emma och co. Eller om det blir i lugnet hemma i Ersnäs med mor. Eller om jag helt enkelt bara styr kosan hem till mig själv.. får se vad jag känner för när kvällen endar.

Gårdagen hann vara händelsrik. Jag hann vakna upp i Ersnäs, hälsa på Sunny. Åkte sedan till tandläkaren. Sedan vidare hem en sväng. För att pallra mig till jobbet, trodde jag. Bilen lät skumt så stannade. Punka på högerbak, suck. Hur lyckas jag alltid. Bytte däck ( med lite hjälp, okej.) kom lite sent till jobbet. Sedan jobbade jag hela långa dagen.. hem på soffan. Sen ringde Marie och det blev roadtrip med hennes bil.
Hem mitt i natta för att sova.
Långa dag.

Endast 3,5 timma kvar nu...

Skulle behöva 2,5 veckas semster till.

Ha det bäst!

Kreta


Har varit i Kreta, Platanias två veckor. Med Kajsa och Sofia. Vi har haft det underbart skönt. Med att dansa nätterna igenom, pimpla drinkar, lapat sol, träffat grymt heta bartendrar... och grymt trevliga människor. Dansat på barerna. Badat i galet stora vågor, har skrapsår både här och var. Sett riktigt fina stränder.
Det livet vill jag leva året om.

Jag vill inte vara hemma igen, jag trivs mycket bättre i värmen. Jag har frysit sedan jag kom hem. Sov i fleecetröja första natten. Jag är nu hur sugen som helst på att flytta utomlands, jag ska spana runt lite nu under sommaren. Så får jag se vad jag sysslar med till hösten.

Har hunnit med att fylla 20 också. Dagen vi åkte hem.. så blev inte å mycket till födelsedag. Bakissovandes på flyget hem till kalla regniga Luleå. Bästa presenten fick jag sista kvällen på Kreta. Vilket är en hemlis.. haha.

Ha det underbart alla!



ps! har fler bilder facebook. :) ds!

RSS 2.0