Nagelprat.


Sitter på jobbet, väldigt lungt. Så har shoppat ett nitarmband från cocoo.se. Det är farlligt när det är så här lungt på jobbet, för då sitter jag och slösar på pengar på internetshopping, fast det är ju dock riktigt kul. Har som utvecklat ett beroende för det på sistone.

Just nu kollar jag Nagelförlängningar i Luleå. Har varit grymt sugen att göra det ett tag. Så ska ringa och boka en tid idag. Frågan är bara om jag ska göra förlängning eller förstärkning, ska ha glittertippar iallfall. Sedan ska dom inte vara alltför långa , vill mest bara att mina under ska växa ut. Sen ska dom se rätt naturella ut( förutom glittertipparna då.. ;)) Måste ju kunna rida i dom också utan att få skärsår i fingrarna, mins hur ont det gjorde när jag var i Danmark och jobbade med långa naglar.
Sen nästa fråga är var jag ska göra dom. Finns en del ställen att välja på. Men just nu lutar det åt Lina.se/klippoteket. Men ska slå en pling som sagt och höra hur det låter.




Gratisbio

Hittade något superbra gå in på nedan angivna hemsida och vinn presentkort på klädaffärer som Nelly.com men även biobiljetter och en massa annat skoj. Jättenkelt och jättegratis!
Värsta tipset! ;)


http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=181503



PUSS!

Det regnar ute idag.


Jaha så har det ju hänt en del, men det är när det händer något jag inte orkar skriva. För då blir det så mycket att skriva. hehe..
Men kan ju iallfall berätta att i torsdags var jag och provred ett kallblod i Sundom. Var jätteroligt, och gick rätt bra ändå för att vara första gången jag red honom. Ägaren var supertrevlig och likaså hästen. Så i slutet av Augusti så ska jag börja rida honom några gånger i veckan. Ska bli superroligt!

Sedan har Piteå dansar och ler swischat förbi. For dit på fredagen efter jobbet in till centrala stan runt 17-tiden var väl ingen höjdare. Inte det lättaste att hitta parkeringsplats, så fick köra om en norrman för att sno hans plats. Hihi!

Sedan blev det förfest hos Jackie med en massa från gamla klassen, var jätteroligt att träffa alla er igen! Hade lite nostalgi-attacker under kvällen. Väl i stan började vi med att bli bjudna på en hejmassa mat och vin hos Hannas mormor. Fruktansvärt gott  och var uppskattat av alla! Gullemormor du har Hanna! :)
Sen fortsatte kvällen med karusellåkning och sockervaddsätande haha! Var ingen suparfest direkt, utan bara mysigt.

Igår tog jag det lungt hos mam och pap hela dagen. Började sen jobba 22 så det där lagomt mojsig i skallen, jobbade till 03. Sen var det bara att fara hem och somna på stubben.

Dagen idag har jag inte hunnit med så mkt. For och inhandlade mat till min tomma kyl. Åt, duschade och sen var det dags att jobba igen, och här sitter jag nu.
Mamma var förbi en sväng för ett tag sen, kul med sällskap.
För att fruktansvärt lungt, men jag klagar inte.. hellre det än galet mkt att göra!

Snör upp nå bilder från PDOL när jag fått i dom i kameran!

Ha det bäst

Pusspuss

Gårdagens bravader.



Sitter på jobbet vanlig ordning. Lungt till runt 07-tiden då drar det igång en liten lättare rusch.. Så ska passa på och berätta hur duktigt och huslig jag var igår. ;)
Jobbade först till 14, sen blev jag kvar på jobbet en extra halvtimme, för att försöka charma Max lite. Ville nämligen byta några pass med han så att jag kan gå på PDOL på Fredag. Jag lyckades på charmningen, så på Fredag blir det PDOL med mina Pite-brudar.. det var länge sedan. Skulle nämligen få en biljett av min snälla mamma.
Bokade sedan klipp och färgtid för håret när jag kom hem, ska gå på ett nytt stället. NIKITA-hair eller något sånt hette det. Så idag klockan tre blir håret fint, inte helt dumt!
Sedan skulle brorsan och kolla på två lägenheter så då följde jag också med och kollade läget. En av dom var nämligen på Ringgatan! For sedan på lite övriga upptäcksfärder också.
Väl hemma satte jag igång att laga ugnspankaka och smulpaj.
Efter maten blev det en promenix med min nya stegräknare.
Sen somnade jag på min spikmatta runt 21-tiden haha!

Japp thats life.

Trötta ögon2! (Fantasi kallas det!)



Fysatan vad slö jag är idag, nog för att jag har rätt att vara slö när jag varit vaken sedan 0350.
Det enda vettiga som hänt efter jobbet, var att jag försökte bättra på brännan lite. Samtidigt fick jag dessutom träffa Emma, så visst lite har jag gjort. Men sedan har det gått utför.. har ätit pizza till middag och Karra till efterrätt. Inte har jag varit ute och gått utan bara slöat framför teven. Har varit och hämtat ut ett paket på coop extra iofs och ringt till "annonsen" så nu blir det provridning på Torsdag! Jihaa! :)
Men är riktigt skönt att ha sådana dagar ibland.

Nu tänkte jag ladda upp lite bilder från helgen! :)






Resten har placerat sig på Facebook!

Nu ska jag inta ryggläge igen.. haha!

Skiner solen idag?

Kanske skulle ta och lägga upp ett inlägg, inte för att jag får så många kommentarer haha!

Kan ju berätta lite om min helg iallfall;

Fredag tog jag det väldigt lungt hela dagen, var en sväng till staden. Sen följde jag med Kajsa på fest på kvällen, var riktigt trevligt, med trevligt sällskap! Tog var inte tänket med mig alla gånger, men så kan det ju vara ibland. Inte hela världen helt enkelt!
Lördag vankades en tråkig huvudvärk. Min tanke från den stunden jag vaknade var att jag aldrig mer skulle dricka. Dock så hade jag lovat Emma att festa med henne. Så det var bara att glömma bort smärtan, och visst gick det! Ännu en trevlig kväll.. som slutade rätt tidigt med ett Max-besök.
Vaknade runt 13-tiden på söndagen, hoppade i duschen. For sedan vrålhungrig(igen?) till Ersnäs för att tigga mat. Där lagade vi jättegod kyckling med mozzarella, soltorkade tomater och Ruuccola i. mumsmumsmums.
Ringde även på ett mail angående hästeriet. och så bra det lät! (PepparPeppar) Så ska mest troligt och provrida på torsdag! :)

Idag sitter jag på jobbet till klockan 14, sen blir det eventuellt att möta upp Emma för lite solande. Om solen är framme dvs? Sen får vi se vad dagen har att ge.

Ha det bra!

Puss och Kram

Trötta ögon.



Huu, jag har varit så sjukt trött sedan kom jag kom hem vid två-tiden. Var bara förbi ok och hämtade ut mitt paket från Bubbleroom. ( Snart vet jag inte vars jag ska få plats med alla prylar jag har beställt!)Sen somnade jag först på soffan, sen förflyttade jag mig till sängen. Sov ett par timmar, sen ringde jag till en av annonserna. Tyvärr så ville den tjejen ha mer hjälp med sin häst än jag kommer att ha. Det var synd! Nåja, ska ringa vidare imorgon då jag förhoppningsvis är lite piggare. Har ju några fler som verkar riktigt bra som tur är.
Nu nyss for jag inhandlade lite godis och festis det ska ätas framför en skön tv-kväll.

Imorgon blir det nog fest, hoppas jag är pepp då.

Pusss



Här var det fest, haha!


Dåligt minne.


Sitter på jobbet, trött som en gris. Gick av 23 igår och började om 05 idag. Inte så att det blev allt för många timmars sömn. Men jag klagar inte, jag tjänar pengar, jihaa!

Just nu är det riktigt lungt, så sitter och gör ingenting i väntan på bättre tider. Nej men jag har iallfall hittat vilken annons jag ska ringa på. Verkar perfekt så ska ringa idag efter jobbet! :)

I förgår gjorde jag världens klantgrej. Batteriet på mobilen tog slut när jag jobbade, och när jag väl kommer hem och stoppar i laddaren så kommer jag inte ihåg pinkoden. väldigt smart! Så slår fel tre gånger och får klara mig utan mobil hela natten! Men nu har jag iallfall fått byta pinkod och det är jag tacksam för.. less på alla dessa pinkoder.
Märkte verkligen hur beroende jag är av en telefon. Men var kul när jag fick igång den, hade x antal nya sms iallfall! hihi

Annars var det väl inte så mycket nytt. Har en lång och ledig helg efter idag och det ser jag starkt framemot!

Ha det bra!


Älskade Sunny!

Tisdag 14 Juli

4 stycken som har hört av sig på annonsen redan, 2 som är rätt intressanta. Tyvärr är den ena rätt långt bort. Men ska avvakta och se om det dyker om något superduper erbjudande!

Sitter på jobbet, är rätt lungt just nu. Mitt huvud gör ont! Det är inte så bra med luft i det här lilla rummet.

Jag vill till värmen! Jackie känn dig träffad!
Men annars får jag väl hitta på något annat :)

Nu återgå till jobb.

Ha det bra! :)

Det var måndag idag.



Oj vad trött jag har varit idag, det tar verkligen på krafterna att jobba tre nätter.
Vaknade runt 11 av att mamma ringde, hon ville att jag skulle följa med och kolla på lite möbler. Efter lite frukost och fixande och donande så följde med till Storheden. Själv handlade jag mat.
Var på och rännde halva dagen kändes det som, kom hem runt 16. Då kom Marie på besök, vi drack kaffe och åt vindruvor. Trevligt, trevligt! Fick dessutom igen min SATC-box
så såg ett avsnitt. Funkar alltid!
När hon farit så kom jag på att jag ska lägga ut en annons att jag söker häst att rida, så då gjorde jag det. Får se då om någon hör av sig! Är så grymt sugen på att pyssla på med en häst någon dag i veckan.
Sen ikväll var jag och Sofia och gick runt gylsa och satte oss sen stranden på varvet och surrade. Skulle bada, men var alldeles för kallt och kände verkligen inte för det.
När jag kom hem så har jag sett "Ett herrans liv" Micke Persbrandt var med. Han är sjukt cool den killen.

Japp det var den dagen. Nu ska jag slå mig ned med antingen Veckorevyn eller Cosmopolitan.

Nattsi.


SOS


Så har man fått ringa 112 för första gången.

säkert bara nå snorungar som håller på med hyss..

5 h 45 min kvar...

Allmänt svammel


Vad gör man när det är stenlungt på jobbet, man har läst alla bloggar, gått igenom varenda internetsida, kollat alla resor ( och bara blivit ännu mer längtansfull!) ingen är vaken och man har 1 timmas arbete kvar? Det är inte så att det är något på tvn.
Har inte heller något fönster att spana igenom..
Vet inte ens om det regnar eller är soligt? ( Hoppas på det förstnämnda, då jag med all sannolikhet kommer att sova bort stora delar av den här dagen.)
Den här dagen kommer då att spenderas dels i sängen och sen ska även en promenad hinnas med. (Trots min olidliga träningsvärk!) Sen är det ju dags att jobba igen...

Tralalaaalaa..

Nu fördrev jag några minuter av den blivande sista timman, har egentligen inte ens gått in på sista timman. Fast vet att med all sannolikhet så kommer min kära avbytare någon minut tidigare (PepparPeppar) för att byta av den sömniga natten, som förövrigt inte alls är trött, om än något övertrött (speedad!)

Haha nä nu ska jag ge mig! Något vettigt måste man ju kunna göra på en flygplats?
Några förslag?
Till en annan dag, nu är ju ingen vaken..

Suck!

Jobbbtalk



Gud vad jag har roligt åt mina chaufförer ibland! Haha ibland är dom för gulliga, kul att man får hålla sig vaken iallfall :)
Man kunde önska att dom alltid var lika goa och glada..

Har hällt i mig kaffe inatt, så är sjukt pigg! Hoppas bara jag kan somna där vid 0730. Ska ju trots allt palla två nätter till.

silmutan kapacitet HAHAHA! "Dagens" här på jobbet, haha hade önskat att man hade någon annan än sig själv att skratta med, för detta var sjukt kul! ( Med min väldigt lättroade humor!)

Det var den lilla updaten..

Ha det bäst!

Tänk om?





Hösten 2009?

Den som lever får se!

Med ett leende på läpparna.



Hur kommer det sig att alla lediga dagar bara rinner iväg?

Undras vad jag hunnit med idag? Jag och Sirpa har varit på långpromenad, var riktigt skönt. Matat ankorna vid ankdammen med lite bröd. Sötaste ankbebisarna där.
 Sen har jag hunnit med att handla mat också.

Dessutom beställt hem lite kläder från Bubbleroom, gjorde värsta fynden.
Nyss tryckt i mig chili con carne och ris, gott var det.

Igår fick jag mig och ryck, då jag kom på att jag inte hälsat på mina kära vän Jackie på länge. Så då pallrade jag mig till Öjebyn runt 19-tiden. Ååh vad trevligt vi hade det! Jag fick rida hennes häst Kaarat, jätteroligt var det! Har inte ridit sedan i vintras någon gång! Men det känns i ljumskarna idag Jackie ,haha!
Vi körde även på en roadtrip i Piteå, så att jag fick se att allting stod kvar. Det gjorde det.
Dock var det x antal mindre granshästar? Det var trist.
Sedan körde jag hem mitt i natten och regnet öste ner..
Jag kommer snart tillbaka min vän!

Nu ska jag ringa Emma, för att eventuellt kolla in hennes nya lägenhet!

Ha en fin kväll!



Ted Gärdestad



Sitter på jobbet, ( som oftast) har precis skickat Kallax. Är nu två timmar till nästa landning, och fruktansvärt lungt. Vad gör man då? Jo man kan blogga.
Sitter även och kollar på Lotta på Liseberg, underhållande med glada människor. För alla ser så glada ut. Fast det är ju i och för sig inte så konstigt. Jag skulle också vara glad om jag var i Göteborg! Jag älskar den staden! Människorna är underbara, miljön är underbar, allt där är perfekt! Helt klart att ska jag bosätta mig där en dag!

Nu spelar dom Ted Gärdestads Satellit! Älskar den!





Ha det bäst!

Ny vecka



Har nyss druckit en kaffekopp, och ska pallra mig iväg till jobbet snart. Jobbar 14-23...

Har varit himla duktig på att motionera, hur skönt är det inte egentligen att gå ut och gå? Så grymt skönt!
Sirpa och jag var på en långsväng igår, runt 1 timma tog det. Badade fötterna vid stranden på malmudden också! Jag vill bada! Men solen tycks inte vilja vara framme. Blir nog ett regndopp någon dag.

Har varit ute och gått en sväng idag också, började ösregna. Men det gjorde inget, värsta "syrekicken" bara.

Nä nu jobbtime...

Ha det bra!

Jag vill se solen



Jag bleknar ju bort snart av att bara sitta inomhus i finvädret.. suck.

Dock så är jag ju ledig i helgen och ska då till Kalix på hundutställning, men vad jag förstod så skulle inte vädret vara lika bra då. Man kan ju inte alltid ha tur..

Ikväll blir det bi med mina Kretaflickor, ska se baksmällan. Har hört att den ska vara bra! :)

Har föresten beställt en spikmatta, hoppas den kommer idag. Provade en i julas och den var himla effektiv. Så längtar efter den!

ha det bra! :)



RSS 2.0