Luftigt

Kvällen har gått hyffsat fort, har inte ringt alltför mycket. Men känns skönt att det bara är 1 1/2 timma kvar nu. :)

Nänu, min hjärna har inte mkt mer att erbjuda för tillfället.

/K


Koffeinkick


Efter en latte och en kopp svart kaffe, fick jag mig ett adrenalinryck. Dricker inte kaffe i vanliga fall, men en latte blir det då och då. Träffade Michaela i stan hängde runt ett tag och tog sedan en fika, trevligt att prata av sig. När hon sen skulle bege sig, fann jag Paulina. För socialteten skull blev det en kopp the och ännu mera koffein. Kvällsöppet var det i stan, hyffsat med folk, dock ingen kändis.

Har nu sett lite Efterlyst och American pie 2. Men bestämde mig för att bege mig till sängen och den bärbara.

I helgen jobbar jag, ska som bli skönt. För nu har jag en orsak till att inte festa. Är grymt sugen plus att många ska festa, nu efter löning och allt. Men behöver ta det lungt ett tag, min kropp har sagt till mig, på ett mindre trevligt sätt.
Blir mest troligt IKEA med mor och far under helgen beroende på hur sömnig jag är.

Nä nu läsa andras bloggar!

/Karolina

sweet memories


"Sedan kom fyllesnacket. Visst vi har väl aldrig kunnat prata bra med varandra, men jag blir lessen av att veta hur det hade kunnat vara. Det känns inte som att det är något att ändra på nu. Det har varit så här så länge jag kan minnas, och förblir nog så. Såvida inte du bättrar dig, och det på mer än ett plan."

Sett Brasilien-Sverige ca en halvlek, sen blev jag less. Tänker bara tillbaka på min fotbollstid, som egentligen slutade för tidigt. Fotbollen var rolig, fick mig på andra tankar vid sämre dagar och alla underbara fotbollsmänniskor jag träffat genom åren. Det är synd att det roliga ska ta slut någonstans, och så även med fotbollen. Tiden tog slut, gnistan tog slut, folk slutade spela. Thats life... Men minnena lever kvar, och det är ju tur.

Min Gunnar håller mig på glatt humör just nu, han springer omkring i mitt rum och leker med sin boll.  Nä  nu blev han visst less..

Tänk framåt och tro på dig själv. I will!!

/ K

sleeping beauty


Nu börjar jag väl bli en vanlig människa igen, låg hela gårdagen. Dåligt att slösa bort ett välbehövligt lov med att sova.

Nåja, party i Torsdags, väldigt trevligt! Länge sen jag hade så roligt ute. Förfest hos Paulina, sedan utgång på Grace. Träffade jätte mycket folk, vissa som jag inte pratat med på åratal. Mycket dans, skratt, dricka och goda minnen.
Nästkommande dag, så hann vi inte mer än vakna, så var det pite som stod på listan. Fixade hundvakt åt Paulinas storpudel, sedan mat. Sedan gjorde vi oss i ordning på en aningens annorlunda plats..

Träffade Carro utanför sunes snabbt. Sedan kom Micke och Alex och hämtade oss. Kan ju säga att festa två kvällar i rad inte fungerade denna gången. Så det blev ett streck över denna fredagen. Eller iallafall större delar av den.

Nä nu blir det lungt med alkoholen ett tag. Jobb nästa helg, kan vara bra med att ha ett sådant ibland..

/ K

"Ibland kan jag fundera om känslorna till dig någonsin kommer att försvinna helt."

Luleå ikväll(!)


Vaknade jätte tidigt idag, även fast att jag ville sova vidare så ville inte min hjärna det. Då börjar jag drömma jättekonstigt och det är lika att stiga upp.
Pallrade mig upp till hästarna och släppte ut dom i det fina solskenet. Nu ska jag snart gå ut och mocka, för att sedan ta en ridtur med Sunny.

Ikväll är det fest på Tuna, var hur länge sen som helst, sen jag var  i luleå. Blir sedan utgång på Grace. :)

Paulina, Karolina och Jenny kväll var gode länge sedan!

Nä nu ut i det fina vädret. Innan jag ska inta staden och inhandla lite fina kläder :)

/ Key

Granserien Dressyr


Trevlig dag med många gratulationer från gårdagens hästskötar- eximination. Tänk att mitt liv som var så surt för bara någon vecka sedan just nu är riktigt på topp. Jag säger då det, hela livet dalar upp och ned. Nu har jag en bra period, och jag ser verkligen inte framemot att ha någon mer negativ. Men det kommer jag att ha, precis som alla andra har det.

Dagen har bestått av, rullskridskor på idrotten.( Vilket gav på ett och två goda skratt.) Efter det Religon? Frågan är hur mycket vi gör på dessa lektioner, om en religons- lärare ska vara så obrydd??
Sedan tacos, det var gode gott!! :)

Sedan granserien Dressyr, vilken jag och Auda slutade på en förstaplacering (!) Riktigt roligt! :) Men det gick riktigt bra, så anade att det skulle sluta ganska bra iallafall, och det gjorde det ju... :)

( Har tyvärr ingen bild på skönheten Auda, tror det måste fixas.)

Karolina är inne i någon flytverksamhet !

Sen körde jag bil hem, det gick bra =)

Ha en trevlig helg för det ska då jag ha! =)

/K

Yrkesprov för hästskötare!


Jaha så numera är jag då diplomerad hästskötare! :)

Men vilken pärs det var, fruktansvärt psykiskt jobbigt. Men nu är det jag oroat mig för, velat över och haft ångest över ända sedan 1:an, äntligen över! Sen gör det ju inget att det slutade riktigt bra. :)

Imorn: Dressyrtävling med Auda.

Nu ska jag bara njuta.
Den här solen "Sunny" gör mig glad!


/K

Aldrig mer Tequila!


vilken helg! Kan ju börja med att stryka ett streck över fredagen, den är knappt värd att nämnas, efter en flaska Tequila i stort sett själv plus några cider, så kan jag ju säga att jag var gode klapp kanon.
Med en jädrans baksmälla på det, så beslutade jag att lördagen skulle få bli ett nyktert sammanhang.
 Var i Långträsk hela dagen på lördagen, och sen på kvällen hamnade vi först på Kalles. Trischt. Sen Pentryt, och Gudarnas så kul det var, tror aldrig jag haft så roligt nykter :P

kort sammanfattning.image22

/K

Ge mig motivation!!

Den eviga stress, varför finns den egentligen? Men min stress har gått så långt att den har gått över till ångest. Jag har verkligen ingen ork att göra särskilt mycket av allt jag borde göra. Hur hamnade allting som skall göras i samma period? Det enda jag känner mig motiverad till just nu är körkortet och Sunny. För där vet jag att om jag klarar kortet, så kommer jag att få glädje därifrån, och om jag rider Sunny så blir jag glad för att hon är så duktig, och för att jag vet att jag är delaktig i varför hon är det. *självförtroende*
Men hästskötarexamen? Visst det var frivilligt, men där finns ingen motivation alls från min sida, mest press, press att klara något bara för att "jag måste". Jag kan inte säga att jag är den bästa på att fatta egna beslut, och i det här fallet, så lyssnade jag nog lite för mycket på andra. Men visst jag hade säkert ångrat mig om jag inte hade gjort det. Men när tid eller ork inte finns, så blir det oftast inget bra av det heller så jag får väl se om jag alls får ut något av det här.
När ångesten ligger över mig som värst, så har jag också en hel massa skolarbete som jag borde ta tag i, men som sagt var finns orken och lusten?

RSS 2.0