!!!

Du borde le oftare, it makes you.


Jag har badat helt mkt i sommar, säkert 10 ggr, om man jämför med förra sommarens två gånger. Som dessutom var i augusti. Dock har kanske inte riktigt alla gånger varit frivilliga, men i vattnet har jag varit. Idag var jag morsan och Boss och badade. Riktigt varmt var det.

Pdol har rasat förbi i en hiskelig fart, så även 27 timmars arbete. Nåja nu har jag inga mer skift där, och pengar kommer det att rasa in för juli månad. Snart är det nästa kalas i Luleå, lär väl gå lika fort det. Men då med en massa lule- folk och det ser jag framemot. :) 

Se ya! =)

Tid?

Jag älskar att läsa det du skriver, det får mig att tänka bra. Tänka på allt negativt och få det till något postivit. Visst jag har haft det jobbigt ibland. Men om man jämför, är det så lite med tanke på dig. "Tycka synd om" ska man göra det? som jag sa till en vän idag, självklart. Men på rätt sätt.  Med uppmuntrab och pushing i livet. Du har lärt mig en hel del med det du säger. I'm  a strong girl now!

"Tänka med en beblandning av tid kan vara nå så fruktansvärt dåligt."


Därför ska jag nog lägga ner en del med det där tänkandet och bara leva.

Kloka människor är det bästa jag vet.

Stadstripp

Man ska inte alltid ha så förutfattade meningar, märkte jag just. Tur att jag hann sansa  mig innan jag gjorde något. Fick en smula dåligt samvete dessutom, men men.

Jag har slösat upp 2000 spänn idag.  Men trevligt var det, och jag köpte iallafall allt jag skulle ha, plus att det kanske blev en aning till. Jag och Micha har sprungit på stan emellan regnskurarna och käkat lunch på Baan thai.

Nåja..  jag har egentligen inte så mkt vettigt att skriva i en blogg. Känns att där ska man skriva om saker man tycker si eller så om. Men jag är inte så politiskt lagd, så jag tror att jag överlåter det till någon annan.

Ska skriva när jag känner för att skriva av mig istället! ;P

Byebye!!

Regn


Det har regnat heelaa dagen. Vad är det här för sommar entligen? Inte mkt till sol jag har sett iallafall. Jaja jag har då näst intill tagit tillvara på varenda soltimme, vilket har resulterat i att jag är lite brun iallafall ;)

Dagen har bestått av en biltur till piteå och taxi. Nu ska jag visst kunna de där med flygtaxi. höhö.. nåja nå vet jag det kommmer att gå bra. Jobbar ju som sagt tors-lör och lägenheten fixade sig, så det varju skönt att slippa pendla. Dessutom så hittade jag en biljett till mig, (Eller ja egentligen kankse den var till mor) som jag ska förbruka under PDOL ;P
När jag kom hem var det helt gäng med folk här, så åt en massa mat och var trevlig. ( it´s my thing. )

Sen har jag varit och promenixat. Tänkte ju som sätta igång med springandet, men har blivit (döds) sjuk så tänkte spara med det till jag tillfrisknat. Promenaden resulterade i en blodflödes-attack genom näsan. Nåja jag lever.

Imorn ska jag och min Michaela traska på stan och shoppa en massa trevliga saker. Sen ska jag besöka Emma och hennes trasiga fot, för att hämta lite pryls.

Nä hur orkar jag...

Tjingelingens

Söndag

Jag måste säga att jag tycker att jag skriver väldigt bra när jag är inte är nykter.

Idag är jag fortfarande sjuk, kanske inte så konstigt om man vet vad jag har pysslat med på sista tiden.., så har därför tagit det lungt. Ska jobba imorn kl 12, då ska jag lära mig lite till på taxi. Så ska försöka vara någorlunda frisk tills dess.  Pdol nästa helg och då ska jag jobba under dagarna, ska väl gå ut iallafall lördagen. Tror jag får en biljett! =)

Har eventuellt en lägenhet under helgen dessutom, och det var ju inte helt fel. ;)

Nudu.. ;)

tjingeling

(:

Jag måste bara blogga när jag inte är så nykter, för att se hur det ser ut imorron ;P

Nåjo det var väl en helt ok kväll. Synd bara att inte alla kan bete sig... :P Åkte hem med min gode vän hoak ;P Vi var förbi i svedjan och kollade på våran lilla stuga, haha-. Men den var igenbommad.

Nåjo... nu ska jag sova, och hoppas på att det inte finns några mygtg ikvällll-


Puss godnatt

Youre the best you know taht, right?

Vatten och åter vatten


Åkt vattenskoter hela dagen lång, är helt slut i skallen nu. Och övriga kroppen med för den delen. Jävligt påfrestande, men grymt roligt. Flög av för första gågen dessutom, hihi.. eller skotern dök och jag och peppe dök oxå :P

Nåväl, blir inget party ikväll. Är för trött för det, sparar mig tills imorn. Då ska jag och Emma och Felicia käka middag och dricka melondrinkar ;) Sen  blir det väl utgång i guess ;P

Nu ska jag bara ta det luuungt...

Ciaoooa


great

Goa pojke! Jag blir så glad av dig :D

Tänk vad lätt det är att bli glad nuförtiden!

Puss håkan! ;D

Galen tjej!

Gaschgash! Jag blir helt galen inombords!! :D Men det är hyffsat trevligt ändå, det förgyllde min dag och några dagar efter den  dagen. Det känns gode förgyllt fortfarande. Det känns som mumsigt samtidigt som det bara smakar gott! Haha.. det är sådana här gånger man ska ha lösenord, right?

Jag är på bra humör, det är ganska ovanligt nuförtiden. Innan jag började högstadiet var jag alltid glad ( I stort sett) Sen kom människor in på livet, som kanske inte alltid var så bra. Men som jag ändå har trevliga minnen med. Sen på gymnasiet, så vet jag inte. Då hände alldeles för mkt samtidigt, och min livssituation blev också väldigt förändrad.  Så nu  har jag haft någon deppigt period en längre tid av livet. Kanske dags att bli glad igen? Trots allt så är jag som bäst när jag är glad. Jag är så fruktansvärt tråkig när jag är bitter. :P ( Vem är inte de??)

Nåja jag fick en konstig inspirationskälla och började skriva väldigt förrvirrat men ändå ack så uppenbart illafall för min egen del ;)

Haha! Tack Tobbe och Kirsi för att ni har förgyllt min vecka 28(?), Den var hemskt rolig! :D Tobbes fot :P

Nu ska jag sluta svamla och kolla läget innan jag ringer Emmaaaan. :)

Sen ska jag far och hämta en teve ;)
 
Party imorron ;)

PUSS!

Toppengrej!


Jag har hittat en superbra sida som man får en massa fina grejer gratis om man värvar medlemmar,jag valde att få ett presentkort på MQ på 500 kr och ett playstation. Den första prylen får man redan när man värvat 7 medlemmar. Asbra sida helt enkelt! :D

Så gå in på den här länken nu, http://www.gratisgen.se/?ref=90943. Fanns en massa andra fina saker att välja bland också.. :)


Gå in på den nu och börja värvaaa :D


Annars har jag jut ätit tacos med min bror och svägerska, det var väldigt smarrigt!

Nåja :D

Gå in på länken nu, det är graaaatis!


Sammanfattning av helgen


Jag och Sunny har varit fälttävlansträning för Gudrun orava i helgen, det har varit otroligt lärorikt och roligt. Hon är riktigt duktig denna ponnyn alltå. Hon hade aldrig hoppat med ryttare innan den här helgen, och hon flög över hindrena, she's great! ;)

Detta måste göras om! :)

Det gav verkligen en kick till tillvaron.. =)


Fälttävlan is our thing ;)


Sunny har lärt sig att hoppa, jag har lärt mig att hoppa henne. Vi är värsta teamet och skulle gärna fortsätta med detta hur länge som heelst. Men.. imorn är det tyvärr slut, men får väl leva med det.

Detta var bara ett smakprov ifrån fälltävlandet under helgen. Kommer mera om detta var så säker

Även en massa bilder ;D

Nu ska jag jobba flitigt.

Skitliv!




Jaaaaaaaaaaaaa

jag är less¨

Konstigt??

Jag är brun ;P



Har kommit på att jag nog inte har skrivit i bloggen, att jag är tillbaka från Danmark. Men tyvärr, så fungerade inte det som vi hade hoppats på, och jag och Jossan valde att åka till Göteborg redan efter två dagar. Där var det jätte mysigt, och jag började fundera ännu mer på att plugga där en dag. Jag stormtrivs verkligen i den staden.
Var hemma igen efter ca 1 vecka och planerna för sommaren blev helt andra. Tackade ju tyvärr nej till jobbet jag fick på Stallet, så det ser ut att bli en nästintill arbetslös sommar. Har några få skift på taxi, men det är ändå riktigt skönt att bara få ta det lungt, och göra det jag känner för.



Göteborg! 

                                                                                                  
Så nu vet ni att ni inte slipper mig i sommar iallafall ;)

Annars så skiner solen gode fint idag, har solat en del. Ska dra och rida på ett tag, sen åka mot stan för att hämta ut Ipoden, och sedan hälsa på soffaja.


Pusshej!

RSS 2.0