dagens dag 31/10

jag är heemsk, jätte hemsk. haha men det är förbaskat roligt. Själv skulle jag inte tycka att det var lika roligt, om någon gjorde så mot mig. Men jag skulle inte vara så pass trög att fortsätta.

Nåja det vara bara en början, fullt uppdenna dagen. Mockat, matat, promenixat med björnhunden, som var arg/glad på allt som rörde sig.( I form av katter, barn, barnvagnar, mammor)  Sen stan hälsningpåning hos farmor och farfar.(Vilket var ett tag sen) Sen banken.. en snabbkikning på skor. Bio med Sofia. Vilket också var ett tag sedan vi sågs. Sen en kycklingfilé burgare. Och bussen hem. Skönt att vara hemma, känns som att jag fått en del gjort iadg iallafall.

Kommit fram till att jag ska taturera in mitt namn på ett hemligt ställe på kroppen ;) Och min faster ska få teckna det. :)

Och att jag nog ska vänta lite med att skaffa cockervalp, men någon gång blir de då. :)

Nä nu ska jag göra något vettigt.

bye..



 


Deppigt

Äntligen får jag sätta mig ner efter en låång dag. Har kännt mig konstig idag, som någon helt annan människa, jag brukar ju vara glad. Men idag har jag varit seg, trött och allmänt down! Men antar att man ska ha sådana dagar också. Beror ju oftast på ett och annat när man mår så, och jag har väl x antal anledningar.

Ridit Viper idag, (En av unghästarna som vi håller på att rida in på skolan, förövrigt.) han var jätteduktig, travade för första gången med ryttare dessutom. Det gick kanon det med.
 Sedan sista passet hade vi longering/sitsträning. Så jag och Elin tjoade på med Titiyo, det var väl det roligste för dagen, för vi hade verkligenstörtkul.. med allt vad det innebar.
Sedan första Matte B provet, gick väl sådär.. inte den blekaste vad det kommer att stå för betyg på det. Men det lär ju visa sig någon dag.
Efter skolan så blev det till att handla godis, och se på teve tills mamma slutade jobbet och jag äntligen fick åka hem.
Sen hästarna hemma.

Jobbar till helgen, så ska bo i Elins Lägenhet, skönt det. Sen efter helgen är det lov, ett efterlängtat lov, som verkligen behövs i mitt liv, för att livsgnistan ska tända till igen.

Nä huja, kan hösten här ta slut nån gååång!

Phu...

Kom just in från hästarna, skönt att få sätta sig ner en stund. Var och hämtade Sabinas nya vintertäcke efter skolan, så har provat det nu. Var jättefint och passade kanonbra! Hon behövde verkligen ett nytt vintertäcke så det var på tiden, att jag inhandlade ett.
Idag har jag ridit på Bonus på skoln, gick super! Länge sen det gick så bra att rida tror jag, gjorde mig på topphumör. Vi tränade galopp fattningar ut från små volter, knepigt för hästarna, men Bonus var sååå duktig. =)

Lediga imorrn, egentligen. Men har matte B som tillval, så läser det imorrn. Sen blir det piteå, träffa Carro, shoppa( Förhoppningsvis) och sen förbereda sig inför en förhoppningsvis trevlig festkväll. Men det är alltid trevligt att festa när man är singel. ;)

Nä nu.. ska jag göra nå vettigt!

Tjohej

Glädje


Sitter på skolan, har inget att göra. När ens grupp partner är sjukling. Så får man allt, väldigt lite att göra.  Har snart lunch, och sen väntar hovlektion hela eftermiddagen. För er som inte vet vad det är, så håller vi på och blir hovslagare hela bunten i klassen, hehe.. Nä skämt och sido. Bara något som ingår i kursen.

Håller på med körkortet för fullt, teori provet är bokat. Men inte haft alltför mycket ork, tid eller glädje, för att ta itu med att börja plugga. Bokat min första körlektion iallafall. :)

Jag är på väg att hitta någon slags glädje, som har varit borta alltför länge. Det är synd att den har varit borta på grund av att jag lyssnat alldeles för mycket på vad andra människor runt omkring mig har tyckt och tänkt. Men nu ska det bli ändring på det!
I mitt uppe i detta glädje rus. Så har det börjat rusa fullt av ideér uppe i min skalle. Jag har funderat på att skaffa både hund, häst och fara utomlands. Lät som att jag var stenrik för ett ögonblick. Men det är ju aldrig fel med att ha drömmar. Just nu har jag ju faktist redan både hästar och hund. Men man kan ju aldrig bli riktigt nöjd.

/Karolina

Nu är det gjort! Allting känns så lätt, livet blev lättare, en stel föll från mitt bröst. Duktiga jag!

RSS 2.0