"Sunny"


Den där hästen är verkligen speciell. Hon har det där lilla extra som gör det ännu mer klart varför jag håller på hästar. Hon är charmig, söt som en karamell, envis men otroligt lättlärd, bara hon vill. Får hon bara lite "pusching" så gör hon nog i princip vad som helst. Jag blir glad varje gång jag rider den där hästen.


image9


"Sunny" eller Thorells midnight sun, som hon egentligen heter är mina grannars 5-åriga morgansto, som jag började rida förra vintern. She's like a sun! :)

Jag lär ju nämna henne fler gånger i den här bloggen, Så det kan ju vara trevligt att veta vem hon är.
Hon är mycket betydelsefull.=)

image10

Tjillivippen


Jahapp, så då var denna julen över rätt skönt ändå. Varit en riktigt trevlig och bra sådan

Vaknade 0830 av alarmet tog ut hästarna, sen for jag och mor till stan, inhandlade en ny väska occh bytte strl på ringen jag fick i julklapp. En sväng förbi häst och fritid, hittade ett jättefint träns. Men min kloka mamma tyckte att jag skulle besöka hööks hemsida först, mycket billigare. De visade sig vara ganska bra, för hittade ett kanon fint pullarträns i nästa ögonblick. Som jag nu har beställt tillsammans med ett par rosa escardon senskydd. Nu blir Sunny jättesöt. :)
For ut och skrittade henne när jag kom hem, hon blev anfådd(!) Måste jobba lite på konditionen.

Fredag imorn, får se vad det blir,  ingen var direkt sugen på att dricka. Antagligen rätt less efter juldagen, då man själv var ambitiös och jobbade. Kanske blir hemmakväll, kanske blir fest. Den som lever får se..

Nu ytterligare några avsnitt av andra avenyn, som visats sig vara en rätt bra serie.

Dan före dan tankar

 Tider, minnenoch bilder dyker upp gång på gång, plus att jag har min lilla känsliga period. Allt ihop det gör att jag skulle kunna falla ihop och gråta hur mycket som helst. Är så mycket som har hänt i livet, som jag tycker aldrig borde ha fått ske. Men allt händer på grund av en mening, det tror jag.
Sen hoppas jag bara att flertalet av de underbara människor människor som jag funnit och tappat bort under livets gång, att vi hittar tillbaka till varandra.
Men det beror ju förstås helt och hållet på hur man själv kämpar för det.

Imorgon är det julafton, tror det också är en anledning till att jag börjar fundera på saker som har hänt i livet. Men det är bra att ha sina små funderingar ibland det mår man bra av. Rensa skallen lite. 

Förövrigt så har jag  tusen tankar i luften samtidigt. Jag vill ha en hoppe häst, jag vill bygga stall, jag vill flytta till lägenhet, jag vill fara utomlands och bli brun, jag vill fara till österrike på praktik, jag vill ha ett föl, jag måste fixa en balklänning, jag måste engaera mig bättre i körkortet efter jul, jag måste fundera på vad jag ska göra efter skolan, jag vill ha världens mysigaste pojkvän, som jag kan må bra med, jag vill att min mörkerdepression ska gå över. Jag vill få tillbaka kontakten med min barndomskamrat hanna. jag vill få tillbaka orken.  Jag sa köpa tränings kort på nautilus efter jul.

Det sistnämnda med Nautilus, tror jag blir jättebra. För jag vet hur jag jäkla bra jag mår när jag får träna. Nu har jag inte tränat kontinuerligt på säkert 1- 1/2 år. Om man bortser från ridningen. Men något mer jag måste jobba på är självförtroendet, och det var också mycket bättre när jag tränade. Så det blir nog bra med det.  En bra investering.

Nä nu ska jag se på teve lite denna uppesittarkväll.

God jul alla!

snart jul

Pratade just om hur litet jag skriver i bloggen, när jag startade den kände jag nog att jag hade någon period då jag ville skriva av mig. Men den senaste tiden har jag nog inte haft någon sådan period. För även om det har hänt stört mycket i mitt liv så  har jag då inte framfört skrifligt iallafall. Kanske dags att berätta lite iallafall, om det är någon människa i världen som är intresserad av det. =)

Det roligaste är väl att jag har klarat körkortsteorin, den 20e november. Har dock inte funnits så mkt tid att köra bil, har bara hunnit t 4 lektioner och kört lite hemma. Men efter jul då ska jag ta tag i det.  Så till våren har jag då planerat att ha kortet i handen :)
Annat kul är att jag är populär inom jobbfronten och det är ju ganska unikt i den är åldern, så det är perfekt.

Kom hem från skolan för en liten stund sen, nu lov. Var en lugn sista dag, hoppträning med Kalle på förmiddagen teori redovisning. Unghäst "snackande" och avslutade dagen med praktiskt.

Känns skitbra med lov nu, förhoppningsvis ska det bli lite bilkörande. Annars ska jag ta det lungt, göra undan lite rester från skolan, jobba, mysa med hästarna. Festa lite.


Imorn på stan med Carro, handla dom sista klapparna, sen fest i piteå. Kul att göra något annat där än att jobba jobba jobba och gå skola.


Nä ska jag försöka börja uppdatera lite oftare. Om inte annat kan det ju vara kul att kolla tillbaka lite och se vad som har hänt livet!


God jul alla :)


RSS 2.0